Movements, på utsidan!

Igår kväll när jag satt och tittade på TV så plötsligt...SÅG jag hur magen rörde sig! Vilken märklig känsla =) lite läskig och overklig kanske - men otroligt häftig. Hittills har jag ju känt en del rörelse, men nu börjar det intensifiera rejält och det både känns mer och, efter igår då, till och med syns på utsidan. Det var dock tråkigt var att Franz inte kunde dela fascinationen med mig eftersom han inte är hemma nu. Jag försökte i min iver att filma händelsen...men SÅ starka var visst inte sparkarna =) jaja, Franz har ju redan upplevt saken en gång och han lär alla gånger hinna känna...tills han storknar hihi och i morgon kommer älsklingen hem och då ska här kramas och magklappas =)

Jag har läst på lite vad som händer i vecka 23 och tydligen börjar det redan finnas en chans att Bebben skulle överleva om den föddes nu..! Det är ju makalöst. Den ser ut som en färdig bebis, bara lite skrynkligare =) och den är runt 30 cm lång. Inte konstigt kanske att man börjar känna den mer och mer.

Jag och Moa har just kvällsfikat lite och nu sitter hon och pusslar bredvid mig, mysigt =) två levande ljus brinner, det finns pepparkakor att mumsa på...då är det helt okej med höst och mörker. Snart blir det kvällsbad och sänggående med en lång gonattsaga. Det är inte så dumt att få lite ensamtid med tösen mellan varven =) och snart kommer vi ju få överflöd med tid tillsammans. Då är det inte så dumt att ha lite bättre koll på hur man bäst sysselsätter en myror-i-brallan-tjej..!

Hej hej så länge!


Detta är så klart inte Bebben, men den ser tydligen ut ungefär såhär nu...otroligt..!


RSS 2.0