Nästa stora steg...

...nu är äntligen grävmaskinen här!
Kl 7:30 började gräsmattan på baksidan att sakteligen försvinna. Det är strålande solsken och världens bästa grävarväder =) det känns så skönt att det efterlängtade altan/carport-bygget är igång nu..! Vi kan redan se att det kommer bli hur bra som helst. 

I övrigt är saker och ting super =)
Det är solsken, sommar och mycket snart semester! Och vi har en del mysiga planer framöver. Vi ska ge ballongflygningen en chans till, vi tänker: 4:e gången gillt! Och då ska vi även passa på att träffa min lilla fina brorsdotter Polly igen! Är helt makalöst mysigt att till slut ha blivit faster..! Hon e en riktigt liten godisbit. Ser fram emot det besöket massor. Sedan ska vi vara en del i Jönköping och hälsa på släkt o vänner och bada i Vättern! Sedan ska vi åka till Kreta och baaara vila upp oss =) 

Igår fyllde lilltjejen 3 år! Vi firade med buller och bång, tårta och sång hihi hela släkten var här och ville pussas o kramas och hon fick så många fina, bra och användbara saker. Det var en mycket nöjd unge som somnade sött i sin säng igår.

För tillfället har jag inte längre något "fast" jobb, utan springvickar när jag får. Idag har jag inte fått några samtal om arbete och kan därmed vara hemma och dokumentera hur arbetet på baksidan fortskrider. Det är så himla kul att ha senare. Tror jag ska göra ett renoveringsalbum, börjar ju bli en del foton att sätta i det. Kök, vardagsrum, sovrum, trappa (snart) och så småningom altan - och avslutningsvis renovering av källaren (med tvättstuga och lite mer...). Och jag klagar förstås inte över att vara ledig en dag som denna...26° i skuggan...najsigt =)

Tack o hej för mig!


Här är en bild på min underbara lilla brorsdotter Polly


RSS 2.0